Supervrek

Consuminderen besparen zelf maken voor vrekken misers tight wads vrek tips vrekkentips geld controle DIY money saving

De droomwerkelijkheid.

zombie-design-2

Veel mensen denken nog dat ze door het lezen van een krant, luisteren naar de staatsradio en het kijken naar de staatstelevisie journaals op de hoogte worden gehouden. Maar de oplettende lezer heeft gezien dat ik nadrukkelijk “staats” ervoor heb gezet. Er is namelijk geen vrije TV en vrije radio. We worden blind gehouden door een droomwereld voor te spiegelen die dus totaal niet klopt met wat er werkelijk gebeurd in de wereld. Je moet in slaap zijn om er in te geloven…heeft George Carlin ooit verteld toen hij het over The American Dream had. Als je denkt dat het alleen maar Amerika betreft die in een droom zit en dat Europa heeeel anders is, slaap je zelf ook nog.

Wat doen we dan in die droom?

We doen in die droom elkaar allemaal na wat ons door de school en mainstream media wordt wijsgemaakt. Van je eerste onnodige, met zware metalen houdbaar gemaakte vaccinaties, je leer- en gedrag problemen op latere leeftijd, je studieschuld, je consumeerdrang, je hypotheek die je nog verder in de schuld doet storten tot het dom TV kijken naar sport op de bank aan toe. We doen elkaar onbewust na. Maar soms ook bewust. Want hé! Zo doen we dat nou eenmaal en als je niet doet wat de massa doet ben je raar bezig. Een constante sturing door de media zit aan de bron van ons handelen. En ze komen heel betrouwbaar over dat is het probleem juist! Ze lachen en liegen en vertellen precies wat je wilt horen als het maar binnen het kader past. Zuinige, sparende, hypotheek aflossende mensen worden gedemoniseerd als het even kan. Als je geen auto hebt ben je een loser, net als je “maar” een huurwoning hebt en geen koopwoning. Maar ik denk dat het pas slim is om een koopwoning te kopen als je die pas echt direct kan betalen voor minimaal de helft van het bedrag. De jongeren van nu die van school af komen krijgen met moeite een vaste baan en komen daardoor vaak niet eens aan een hypotheek. Hierdoor zit de meerderheid nog bij pa en ma thuis. De toekomstige kopers kunnen en mogen het koophuis niet betalen! Zo goed gaat het dus met onze economie. Niet dus.

Wat ze je niet vertellen…

Ze vertellen je niet dat Fluoride tandpasta slecht is voor je tanden. Dat je zonnebrand creme huidkanker veroorzaakt. Dat er een derde wereldoorlog aan komt omdat de banken in grote financiele problemen zitten die de problemen van 1929 ver overtreffen. Dat we de chemtrails die in de lucht hangen niet opmerken omdat we naar een iPhone schermpje zitten te turen. Dat je je kind niet moet laten volspuiten met vaccinaties als je geen autistisch kind wilt hebben. Dat je beter kan ophouden met brood eten dat uit ovens komt die asbest bevatten. Dat je beter je TV kan verkopen of weggeven omdat het alleen maar een diarree aan leugens in je hoofd stopt. Dat de muziekindustrie wordt beheerd door satanische illuminati. Dat Hollywood door de Zionisten word gestuurd. Dat stemmen gewoon geen zin heeft omdat presidenten worden geselecteerd in plaats van gekozen door de meerderheid van de stemmen. Dat bejaarden in tehuizen wegkwijnen op een paar sneetjes brood met kaas en kankerverwekkende boterhamworst. Dat vrij verkrijgbare medicijnen ernstige bijwerkingen hebben. Dat oorlogen ver van te voren worden gepland zonder dat iemand het weet. Dat we tegen elkaar op worden gezet als mensen door zo veel mogelijk ons te verdelen in blank, zwart, gelovig, arm, rijk, links, rechts etc. etc. Dat ze bij het journaal alles van een teleprompter aflezen zonder zelf na te denken. Dat ze leugens van de nazi elite verkopen. Dat directeuren van goede doelen meer verdienen dan een minister. Dat minister eigenlijk dienaar betekent. Dat nooit verteld wordt wat en wie die ministers dienen. Dat alle oorlogen worden gefinancierd door de upper class, de zionisten. En dat Brexit een door de elite geplande terugtrekking was uit de Eurozone. Het had niets met het stemvee te maken. Dat er hele grote rellen zijn geweest voor zo’n 3 maanden lang in Frankrijk. En zo kan ik nog uren door gaan!

Gelukkig hebben we internet, maar dan moet je wel tijd hebben en de wil hebben om het uit te zoeken.

13528718_1008512645930311_2151156820559727112_n

dfghdh

Enkel berichtnavigatie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: