Supervrek

Consuminderen besparen zelf maken voor vrekken misers tight wads vrek tips vrekkentips geld controle DIY money saving

En nou eens de waarheid

under construction

De media verteld elke dag leugens en maakt je bang voor van alles en nog wat.
Dit is zeer schadelijk voor onze maatschappij en onze gezondheid.
Vooral als het gaat over ons eten vind ik dat er de waarheid moet worden verteld.

Veel van de leugens en halve waarheden worden subtiel aangehaald in films, series, shows, journaal, kranten, boeken en tijdschriften waarbij herhaling een grote rol speelt. Want zodra je iets herhaald zal iedereen ervan doordrenkt raken tenzij je het spelletje  doorziet met open ogen en een wakker brein hebt.  Let er maar eens op als je de TV aan hebt staan, hoe ze je deze leugens in je brein planten. En hoeveel herhaling er is en napraterij van iets dat in de basis niet klopt.
Hieronder een lijst van dingen waarover ze je mis-informeren, bang maken en dom houden.
* Vet
* Zout
* Vlees
* Melk
* Suikers
* 2 stuks fruit per dag
* Kanker
* Cannabis, wiet
* Fluoride
* Klimaatverandering door CO2

* ISIS en dus geen IS

*9/11

* Aanslagen in Europa

en meer

UPDATE 26-7-2020 En dit jaar gaat alles alleen nog maar over Corona.

Vanwege corona dit vanwege corona dat. Leg de hele wereld lam voor een griepje. Laat mensen hun spuitje halen….werkt bij griep ook niet en Aids is ook een virus…..is ook geen vaccin tegen. Allemaal afleiding en bangmakerij in de media. Dit is crimineel !!!!!!

Vet zou je dik maken, vooral verzadigd vet zit dan in het verdomhoekje en in allerlei series en shows wordt het subtiel aangehaald. Je ziet dan dikke mensen die iets vets eten. Maar als je vet eet verbrand je lichaam vet. Als je suiker eet verbrand je suiker en alles wat niet wordt verbrand slaat je lichaam juist op als vet.
Zo simpel ligt dat dus. Maar hoor je ze waarschuwen voor suiker? Bijna nooit.
Sterker nog 0,0% vette producten komen in de spotlight. En wat stoppen ze in ontvette producten om het toch nog lekker te laten smaken? Juist! Nog meer suiker en chemische smaakstoffen. Het beste wat je kunt doen is terug gaan naar de basis en eet natuurlijke producten die zo min mogelijk zijn bewerkt.

Zout zit overal in. Zonder zout geen smaak en conservering. Maar wat nou te denken als ze op TV zeggen dat te veel zout slecht is voor je? Je bloeddruk zou er onder te lijden hebben. Dit is behoorlijk kort door de bocht en je wordt bang gemaakt voor zout. Zout heb je gewoon keihard nodig. Het is een gezond mineraal.
Je hebt natuurlijk veel verschillende zouten. Slechte zouten zoals keukenzout dat alleen nog maar bestaat uit natriumchloride en geen mineralen meer bevat. En je hebt in allerlei broodbelegproducten natriumnitriet (E250). En dat natriumnitriet is kankerverwekkend. Eet daarom geen ander vlees dan 100% vlees.
Je zal erachter komen dat al het broodbeleg slecht voor je is. Maar je zou in de eerste plaats al geen brood moeten eten als je gezond oud wilt worden!
Goede zouten zijn zeezout en de beste is Himalaya zout.

Vlees en vooral rood vlees zou slecht zijn voor de gezondheid.
Maar als je 100% vlees ziet staan op het etiket en geen enkele andere toevoegingen kun je er van uit gaan dat het gewoon niet beter kan dan dit. Zeker als je beseft dat er met elk voedingsproduct tegenwoordig wel iets mis mee is! 100% vlees is goed voor je.
En koop vlees met vetaders erin, dan smaakt het gegarandeerd.
Maar wat doen Nederlanders? Ze kopen kipfilet…want daar zit geen vet aan en zou je dun houden. Maar juist van goede verzadigde vetten blijf je dun omdat je lichaam dan vet gaat verbranden als brandstof. Kipfilet is niet te vreten zo droog. De inuieten en indianen geven spiervlees aan hun honden en eten zelf het vette vlees! Ja dat zet je te denken over hoe we worden bespeeld door de media…

Melk de witte motor. En het zou veel kalk bevatten en dat zou goed zijn voor de botten. Lariekoek! Kook gewoon kraanwater eens droog en zie hoeveel kalk er in kraanwater zit! Melk verzuurt in je lichaam en door dat zuur ontkalken je botten juist.
Er is maar 1 gezonde melk en periode in je leven voor melk, en dat is de melk die je drinkt van je moeders borst als baby.
Daarna zou je water moeten gaan drinken. Of als je dat te saai vind drink je thee koffie en bier. De laatste ontwikkelingen zijn het toevoegen van visvoer voor koeien zodat ze omega vetzuren gaan krijgen in de melk en het vlees. Hoezo onnatuurlijk en doorgeslagen idioterie?

Suiker stoppen ze zowat in al het eten om het lekker te laten smaken en om het verslavend te maken. Suiker is net zo verslavend voor je brein als drugs. Over suiker en dus ook de nog veel schadelijkere zoetstoffen hoor je op TV niet veel slechts, maar over vet wel als het gaat om dik makende producten.
Als je kanker hebt moet je ook stoppen met suiker eten maar je kunt beter al gaan minderen als je nog gezond bent. Veel van de bekende welvaartziektes worden veroorzaakt door een jarenlang gebruik van suikers. Elke vorm van suiker is in principe slecht voor je. Maar als je het eet neem dan fruit met veel vezels zodat het trager word opgenomen in je lichaam.

2 stuks fruit per dag eten zou gezond zijn voor je. Dit is niet eens in een echt goede onafhankelijke studie bewezen. Ikzelf raak alleen maar aan de diarree van fruit. Het fruit van nu is allemaal zo gecultiveerd dat het erg zoet is.
Ik weet zeker dat vroeger hele volksstammen zonder fruit in hun dieet leefden en het prima deden met alleen wat bosvruchten en struikbessen in het seizoen.

Kanker zou een genetische oorzaak hebben maar dat is niet waar. Kanker is een metabolische ziekte en dat betekend dus dat het vooral door verkeerde voeding wordt veroorzaakt. Maar ook  natuurlijk door blootstelling aan bepaalde stoffen.
Ik geef niet meer aan collectes van het kankeronderzoekfonds maar stop een klein memobriefje in de pot met de oplossing.
Sinds 1928 is er een medicijn tegen kanker en dat is THC en CBD rijke wietolie.
Maar een plantje mag je niet patenteren want het is gewoon iets uit de natuur.
En als 1 product, de wietolie, vrij op de markt zou komen dan drukt dat zo veel reguliere medicijnen van de markt dat Big Farma geld misloopt….veel geld…
Verder helpen de stoffen uit abrikozenpitten goed door een grote hoeveelheid vitamine B17. Maar ik zou voor goede wietolie kiezen als ik kanker zou krijgen!

Cannabis, wiet wordt vaak heel negatief in het nieuws gebracht.
Meestal als er weer eens een grote kwekerij is opgerold.
Maar vraag je nu eens goed af waarom een plantje zo illegaal is.
Het wordt echt niet alleen gebruikt om er stoned van te worden en als dat nou zo erg was…
Gelukkig zijn er een heleboel mensen die er baat bij hebben. Mensen met kanker, met helse pijnen of slapeloosheid zijn er vaak mee geholpen.
De olie die gemaakt wordt van deze plant wordt met succes ingezet tegen kanker.
En de doctoren weten er niets van af! Of ze weten het wel maar helpen de mensen niet echt om meer duistere redenen. Verdacht is het op zijn zachts gezegd wel als je het mij vraagt.

Fluoride in je tandpasta zou goed zijn tegen gaatjes. Dit is een leugen. Het is een zeer sterk gif dat gemeten moet worden qua schadelijkheid in parts per million (PPM) Het maakt je tandbot zo hard dat het bros wordt.
Het werd vroeger in het drinkwater gedaan in de concentratiekampen.
In geval van inslikken moet onmiddellijk een arts worden geraadpleegd en bij normaal tandpasta-gebruik moet niet meer dan de grootte van een erwt op de tandenborstel worden gedaan. Bij de Kruidvat kun je fluoridevrije tandpasta kopen voor ongeveer 0,75 euro per tube.

Klimaatverandering door CO2 is ook overtrokken en word als excuus gebruikt om belastingen te heffen op alles dat een uitstoot heeft! Groene planten hebben juist CO2 nodig dat voor het grootste deel door de oceanen wordt uitgestoten. Verder zijn er voor de mensheid veel vulkanen geweest die CO2 uitstoten en nog ! Die vulkanen zijn vele malen erger en de aarde heeft er zijn eigen oplossingen voor. De zon is de oorzaak dat we in de eerste plaats warmte hebben op deze planeet. Misschien fluctueert de zon wel in intensiteit? En wat dacht je van de chemtrails? De Geo engineering? Er zijn ook een heleboel klimaatonderzoekers die nooit in beeld komen. Simpelweg omdat ze niet achter deze volksverlakkerij staan.

Voor het zuiveren van silicium dat in zonnepanelen gaat wordt erg veel energie gebruikt. Kijk dus naar energie opwekkende of energiebesparende producten dus ook altijd naar hoeveel energie er nodig was om het te maken. Denk daar maar eens over na als er een klimaattop is waar beroepsleugenaars bij elkaar komen om deze hoax eens goed te gebruiken tegen de ademende mensheid.

ISIS wordt tegenwoordig IS genoemd en staat volgens de mainstream media voor Islamitische Staat. En waar staat ISIS dan voor? Nou voor Islamitische Staat Islamitische Staat. Ja heel logisch hoor. Vergeet even niet dat ISIS een huur terreurgroep is. Een huurleger met hele nieuwe Toyota wagens en goede wapens, dure horloges om etcetera. Wie betaald dit alles? Wie huurt ISIS in? Dat zijn de vragen die je zou moeten stellen. En hoe zit dat met die paspoorten die steeds worden rondgestrooid door ISIS? Bij het smeulend gesmolten staal van de TwinTowers in Amerika vonden ze een ongehavende sjaal en puntgave paspoorten van de daders.

Heel knap allemaal hoor die onsmeltbare paspoorten. Elke zogenaamde aanslag heeft een rammelend verhaal eromheen.  Na de aanslagen in Parijs; waar zeer weinig beelden van zijn waarop werkelijk iets is te zien of te horen, hebben ze zelfs de hackersgroep Anonymous er zogenaamd bijgehaald als strijders tegen ISIS of IS ….wat was het ook alweer? ISIS is de moeder van HORUS de zon god. Je weet wel dat oog in de punt van de piramide op elke 1 dollar biljet…dat is het oog van HORUS. De Illuminati zijn er van doordrengt en door bezeten. De Illuminati en Zionisten in Israel en Amerika financieren ISIS en willen Syrië helemaal voor hunzelf want ze strijden voor G.O.D. (Gold. Oil. Drugs.)Nu heeft onze eigen beroepsleugenaar minister president de oorlog verklaard met ISIS.  Dus we vechten nu tegen het terroristische huurleger van de Britse kolonie genaamd America? Zo zie je maar hoe oorlog verdraait in elkaar zit met een massamedia dat  propaganda uitbraakt.

In een interview op YouTube vertellen Dan Raviv and Yossi Melman over het boek  Every Spy A Prince. Daar vertellen ze je precies tegen wie we vechten.

under construction

%d bloggers liken dit: