Supervrek

Consuminderen besparen zelf maken voor vrekken misers tight wads vrek tips vrekkentips geld controle DIY money saving

Mindcontrol in Nederland

Hersenspoelen met triggerwoorden
Als je radio luistert, kranten leest of tv en films kijkt kom je ze elke dag tegen.
Woorden zoals terroristen, terreur, ISIS, klimaatverandering, opwarming van de aarde, uit recent onderzoek is gebleken dat…,moslims, CO2, duurzaam etc. etc.
De frequentie van het gebruik, of het echt waar is en de context waarin ze worden gebruikt zijn van belang om uit te zoeken of het hersenspoelen is.
De hele dag komen bovenstaande triggerwoorden in je hoofd en zorgen voor beeldvorming en verkeerd gedrag. Dit kun je rustig hersenspoelen noemen als dit lang genoeg gedaan wordt en dat geldt dus al voor bovengenoemde voorbeelden.
Mind Control voor de massa. Heel normaal in Nederland.

Hoe meer je onderzoek doet naar mind-control, hoe meer je tot de conclusie komt dat er een gecoördineerd script bestaat dat al lange tijd wordt gebruikt met als doel de mens in niet-denkende robots te veranderen.  Zolang de mens macht heeft uitgeoefend over de massa is mind-control georganiseerd door hen die het menselijk gedrag bestuderen om grote bevolkingsgroepen om te buigen naar de wil van een kleine ‘elite’.  Nu zijn we een gevaarlijke fase ingegaan met mind-control als fysieke, wetenschappelijke dimensie die permanent dreigt te worden als we ons niet bewust worden van de tools van de technocratische dictatuur die zich wereldwijd ontvouwt.

Moderne mind-control is zowel technologisch als psychologisch.  Tests tonen aan dat door de methoden van mind-control gewoon bloot te leggen, de effecten kunnen worden verminderd of geëlimineerd, ten minste voor mind-control advertenties en propaganda.  Moeilijker is het met de fysieke inbreuk, die het militair-industriële complex blijft ontwikkelen en verbeteren.

 

%d bloggers liken dit: